Ультрафіолетові камери. Види, особливості використання - Завалюєв, А. О.; Гурін, Д. В. (My University, 2024)
Ультрафіолетові (УФ) камери є важливою ланкою в процесі постобробки, забезпечуючи швидку і рівномірну полімеризацію фотополімерних смол, що використовуються в 3D-друку. Це дозволяє покращити якість поверхні виробів, посилити їхню міцність та забезпечити стійкість до зовнішніх впливів. Завдяки постійному вдосконаленню технологій та розробці нових матеріалів для 3D-друку, актуальність розробки сучасних та ефективних УФ камер для постобробки продовжує залишатися на високому рівні. У тезах розглянуто загальне визначення терміну УФ камери, їх види, недоліки та переваги.
Keywords: 3D-друк; постобробка; ультрафіолетові камери