Розробка архітектури мобільного додатку на UNITY ENGINE - Токарев, В. В.; Колесник, А. П. (My University, 2018)
Розглянуто особливості та переваги використання програми Unity для розробки мобільного застосування. Визначено основні критерії архітектури гарного додатка, яких необхідно дотримуватися при розробці.
Keywords: Unity