Можливості автоматизованої сегментації клітинних елементів у риноцитографії - Боєчко-Немовча А. О. (НФаУ, 2022)
Розглядаються можливості автоматизованої сегментації клітинних елементів у риноцитографії.
Keywords: риноцитографія, клітинні елементи, медична діагностика, мікроскопія, сегментація зображень