Розробка мультимедійного комплексу силабусів для спеціальності 186 Видавництво та поліграфія - Чеботарьова, М. Р. (My University, 2024)
Мета роботи – створення інтерактивного мультимедійного комплексу силабусів для спеціальності 186 Видавництво та поліграфія. Об’єкт дослідження – етапи та технології розробки мультимедійних видань; структура та наповнення силабусів. В роботі розроблено мультимедійний комплекс силабусів для студентів спеціальності 186 Видавництво та поліграфія, який призначений допомогти студентам орієнтуватись в навчальному плані своєї спеціальності. Цей інтерактивний комплекс у зручній формі надає довідкову інформацію щодо всіх навчальних дисциплін кафедри за весь період навчання: кількість кредитів, зміст дисципліни, анотацію, методичну та наукову літературу, пов’язану з дисципліною, інформацію про викладача тощо. Мультимедійний комплекс має посилання на весь навчальний матеріал, який необхідний студенту як на етапі вибору дисципліни, так і в процесі її вивчення. В роботі виконано обґрунтування актуальності розробки комплексу, проєктування, розробка і тестування мультимедійного комплексу; розроблено організаційну схему та схему навігації, а також розроблена функціональна специфікація елементів. Також зроблено економічне обґрунтування роботи та розрахована його собівартість та ціна.
Keywords: мультимедійний комплекс; силабус; навчальна дисципліна; хмарне сховище