Порівняльний аналіз систем wms та WCS для оптимізації складських операцій - Слюсар, А.; Хрустальова, С. (My University, 2024)
Стаття присвячена порівнянню систем управління складськими процесами (WMS) та конвеєрними лініями (WCS). Аналізуються основні функції, відмінності та особливості застосування кожної системи для оптимізації логістичних процесів. Визначено ситуації, у яких краще використовувати WMS або WCS, а також можливість їх комбінованого застосування.
Keywords: управління складськими процесами; управління конвеєрними лініями; оптимізація логістичних процесів