Система діагностики дерматиту при COVID-19 - Лело Нелма Маргаріда Роза (My University, 2021)
У першому розділі роботи розглядаються можливості сучасної дерматоскопічної апаратури для досліджень захворювань шкіри. У другому розділі розглядається розробка структурної схеми системи визначення кольорових показників шкіри за дерматоскопічними зображеннями. У третьому розділі розглядаються алгоритми обробки дерматоскопічних зображень та аналіз діагностичних можливостей розробленого методу.
Keywords: діагностика; дерматит; COVID-19; дослідження захворювань шкіри