Розробка системи моніторингу мережевої активності з використанням ELK STACK - Шмагун, В. І.; Балагура, Д. С.; Смірнов, А. О. (ХНУРЕ, 2025)
Метою доповіді є аналіз особливостей впровадження ELK Stack у корпоративне середовище, визначення типових викликів, що пов’язані з обробкою великих обсягів логів, їх аналізом, проблемами візуалізації результатів задля ефективного реагування з боку адміністраторів, та надання пропозицій щодо підходів для оптимізації та підвищення ефективності на кожному етапі роботи системи моніторингу.
Keywords: впровадження ELK Stack; корпоративне середовище