Відкриті дані – великі дані – глибоке навчання – еволюційний шлях до ефективного публічного управління - Кобзев, І. В.; Орлов, О. В.; Мельников, О. Ф. (Ascona Publishing, 2018)
Сьогодні вирішується у сфері застосування інноваційних технологій. Йдеться про ступінь відповідності усього її культурно-технологічного укладу викликам сьогодення – готовності до сприйняття нових реалій цифрового світу, проможності забезпечити собі конкурентні перевагу у ньому.
Keywords: цифровий світ; великі дані; відкриті дані; глибоке навчання