Автоматизовані системи моніторингу виробничих процесів - Сторожук, В. А.; Вісковатов, М. А. (My University, 2022)
У даній статі проаналізовані сучасні системи моніторингу виробництв, приведені їх основні недоліки. На основі отриманої інформації була розроблена система моніторингу виробничих процесів, описана структура такого проєкту, обрані основні елементи системи.
Keywords: автоматизовані системи моніторингу; ESP-32; моніторинг виробництв; мікросервіс; виробничі процеси