Дослідження методів розпізнавання за допомогою нейронної мережі щодо аналізу та побудови карт з використанням GPS треку з прив'язками до візуальних даних - Черепахіна, К. К. (My University, 2019)
Об’єктом дослідження є існуючі можливості використання дронів для дослідження місцевості та спостереження за об’єктами з висоти. Метою роботи є створення ефективної системи для інтелектуального створення та доповнення мап та можливістю знаходження об’єктів на обраному участку місцевості та відмічання їх на мапі. Методи розробки базуються на технології .Net Core, Micro .Net Framework, мові C# та C++. У результаті роботи здійснена інтелектуальна система що складається з програми та апаратної частини, що використовується для створення мап та розпізнавання об’єктів на місцевості.
Keywords: нейрона мережа; .NET; розпізнавання об'єктів; складання зображень; дослідження місцевості; георахування; локація