Інтеграція даних у хмарних обчисленнях з використанням нейромережевого підходу - Сердюк, С. С. (My University, 2024)
Метою роботи є дослідження методів автоматизації для ефективного управління ІТ-інфраструктурою, зокрема, шляхом автоскейлінгу, оркестрації контейнерів, моніторингу та логування, а також роботизованої автоматизації процесів (RPA). Використання цих методів забезпечить стабільну роботу додатків, оптимізацію використання ресурсів, підвищення надійності сервісів та зменшення кількості рутинних завдань для співробітників. Це спрямовано на комплексне дослідження та впровадження методів автоматизації, що дозволить підвищити ефективність управління ІТ-інфраструктурою та оптимізувати бізнес-процеси
Keywords: хмарні обчислення; автоскейлінг; оркестрації контейнерів; логування