Система онлайн комунікації у закладах освіти - Іванов, В. Г.; Сінявін, М. А. (ФОП Петров В.В., 2022)
Взаємодія викладача з студентом в закладах вищої освіти завжди була актуальна, особливо в сучасних умовах дистанційного спілкування. При цьому важливо враховувати індивідуальні особливості кожного студента, а також контент якій спрямований на конкретного учня. Завдяки проведеному аналізу особливостей процессу комунікації між студентами та викладачами, у роботи було створено систему онайн комунікацій у форматі кросплатформенного WEB додатку
Keywords: дистанційне спілкування; взаємодія викладача з студентом