Розробка модуля «Аналіз відвідувань» інформаційної системи мережі ресторанів - Манойло, М. В. (My University, 2025)
Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи є мережа ресторанів. Метою кваліфікаційної роботи є розробка модуля аналізу відвідувань мережі ресторанів. Методом дослідження є системний аналіз з використанням об’єктно- орієнтованого підходу. У роботі проведено аналіз предметної області, функціональних особливостей мережі ресторанів, аналіз організаційної структури, розроблено діаграми потоків даних, наведено опис вимог і виконана постановка задачі, розроблено елементи інформаційного, математичного та програмного забезпечень модуля, обґрунтовано вибір технічного забезпечення модуля.
Keywords: аналіз відвідувань мережі ресторанів; посадкове місце; товарообіг; ресторан