Класифікація та категорії наукових журналів - Чеботарьова, І. Б.; Захарова, Е. О. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У тезах розглядаються основні типи наукових журналів, їх класифікація та особливості розміщення в них публікацій. Представлена інформація може бути корисною для розуміння типології журнальної продукції та для вибору правильного типу та категорії журналу для публікації своїх наукових результатів.
Keywords: класифікація наукових журналів; науковий журнал