Цифрова криміналістика як засіб ідентифікації кіберзлочинів - Яненко, О. С. (ХНУ ім. Каразіна В.Н., 2025)
Розглядається впровадження методів цифрової криміналістики
Keywords: цифрова криміналістика; обробка зображень