Інформаційні технології підвищення якості інформаційного забезпечення споживачів системами спостереження повітряного простору - Обод, І. І.; Заволодько, Г. Е.; Охрименко, М. Ю. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2012)
В докладі наводиться порівняльний аналіз показників якості ІЗ при використанні сумісної обробки інформації каналів СС за двома методами. Отримані показники якості ІЗ показали доцільність використання сумісної обробки інформації каналів СС ПП при широкому застосуванні ІТ на етапі первинної обробки інформації, що призводить до суттєвого поліпшення показників якості ІЗ.
Keywords: обробка інформації; національна безпека; безпека польотів; повітряні об'єкти