Т. 11. IX Міжнар. наук.- практ. конф. іноземних слухачів і студентів "Мова в полікультурному світі: розвиток міжнародної освіти" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2022)
В збірник включено програма і матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції іноземних слухачів і студентів «МОВА В ПОЛІКУЛЬТУРНОМУ СВІТІ: РОЗВИТОК МІЖНАРОДНОЇ ОСВІТИ» в рамках 26-го Міжнародного молодіжного форуму «Радіоелектроніка і молодь в ХХІ столітті».