Інформаційні технології в ідентифікації психологічного стану єдиноборців в процесі змагальної діяльності - Литвиненко, А. М.; Дорофєєва, Ю. С.; Кобзєв, В. (ХНУРЕ, 2019)
В статті представлено новий, перевірений емпіричним методом підхід до психологічній діагностики в спортивній діяльності єдиноборців різного рівня підготовленості із застосуванням інформаційних технологій. Оперативне отримання даних про психологічний стан спортсменів дає змогу корекції спортивної техніки і тактики єдиноборців для забезпечення високої результативності змагальних дій. Розглянуто психологічний аспект важливих, з крапки зору результативності в поєдинку, «ситуацій різкого загострення змагальної боротьби».
Information Technologies in the Identification of the Psychological State of Combatants in the Process of Competitive Activity
Keywords: сканування; психологічний стан; цінна інформація; спортивна техніка; змагальна діяльність