Управління опором в рамках проектного підходу до організаційних змін - Степаненко, С. В. (ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018)
Питання опору є одним із ключових в галузі управління змінами, адже саме через його виникнення значно знижується ефективність нововведень, які фактично можуть бути прирівняні до нуля.
Keywords: проектний підхід; організаційні зміни; опір; ризик; управління ризиками