Оцінювання фрактальних характеристик руху Леві - Бєлоусова, К. В. (My University, 2020)
Мета роботи – вивчення моделей самоподібних часових рядів, зокрема, моделі фрактального руху Леві, дослідження методів оцінювання їх параметрів, програмна реалізація системи моделювання самоподібних часових рядів та оцінки показників стійкості, Херста та взаємозв'язку методом дробових моментів.
Keywords: альфа-стійкість; дробові моменти; показник Херста; узагальнений показник взаємозв'язку; фрактал; фрактальний рух Леві