Обліково-аналітична інформація в системі економічної безпеки підприємства - Полозова, Т. В.; Ал-Касеасбех Ахмад Закарія Саламех (ХНУРЕ, 2020)
Користувачам інформації необхідно розробляти внутрішні механізми перевірки достовірності фінансової звітності потенційних партнерів чи інших контрагентів з метою: діагностування їхнього реального фінансовогосподарського стану з метою недопущення виникнення загрози співпраці з потенційним банкрутом; точної оцінки їхньої фінансової надійності при здійсненні партнерських відносин; підготовки інформації для прийняття управлінських рішень стосовно співпраці з партнерами в умовах виявлених загроз та небезпек; максимально повного інформаційного забезпечення системи економічної безпеки власного підприємств.
Keywords: економічна безпека підприємства; обліково-аналітична інформація