Дослідження моделей безконфліктних реплікованих типів даних в колаборативних офлайн застосунках - Полторацький, А. О. (My University, 2020)
В результаті роботи розглянуто моделі безконфліктних реплікованих типів у колаборативних офлайн застосунках для редагування текстових документів. Розроблено фреймфорк, що реалізує базові безконфліктні репліковані типи даних та набори операцій над ними. Створено додаток для платформи iOS для колаборативного редагування текстових документів на базі CloudKit
Keywords: безконфліктні репліковані типи даних; колаборація; мобільний додаток; офлайн; реплікація; cloudkit