Розробка компонентів інформаційної системи підтримки менеджменту ресторану - Слінкін, О. В.; Коваленко, А. І. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є огляд змісту етапів розробки компонентів інформаційної системи підтримки менеджменту ресторану. Для компонента інформаційної системи, що реалізує бронювання столів, ставилася за мету розробити алгоритм розкладу столів ресторану за датами, часом, офіціантами та клієнтами. У доповіді розглядається процес проектування та розробки інформаційної системи підтримки менеджменту ресторану
Keywords: менеджмент ресторану; офіціант