Визначення параметрів комунікаційних мереж для ідентифікації користувача - Бородін, О. О. (My University, 2022)
Об’єкт дослідження – параметри комунікаційних мереж для ідентифікації користувача. Предмет дослідження – комунікаійні мережі . Мета проектування – визначити, які параметри впливають на ідентифікацію користувача. Результати та їх новизна – в кваліфікаційній роботі проведено дослідження параметрів комунікаційних мереж і визначенна ідентифікація користувача.
Keywords: Wi-Fi; lan; дротові та бездротові мережі; ідентифікація користувача; автентифікація користувача