Удосконалення моделі бізнес-процесів управління фінансовою безпекою підприємств - Кирій, В. В.; Бузецька, К. І.; Петренко, М. А. (ХНУРЕ, 2022)
Сучасна динаміка розвитку ринку товарів та послуг зумовлюють необхідність пошуку нових інструментів і методів фінансового менеджменту. Одним із прогресивних методів управління є процесно-орієнтоване управління, яке допомагає оптимізувати господарську та інноваційну діяльність підприємств, покращити конкурентоспроможність та якість фінансового управління
Keywords: фінансовий менеджмент; ринок товарів та послуг