Теоретично-практичні аспекти маркетингового дослідження споживчих переваг на продуктовому ринку - Соколова, Л. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2022)
Розглянуті питання актуальності та основні категорії теоретичного базису проведення маркетингового дослідження. Визначені підходи до визначення дефініції поняття «споживча перевага», розглянуто план проведення дослідження споживчих уподобань. Складено анкету та проведено опитування респондентів. Практичну реалізацію плану проведено на прикладі територіального продуктового ринку сиру за окремими його сегментами. Зроблені висновки щодо найбільш та найменш значущих факторів споживчих переваг при покупці продукції.
Keywords: маркетинг; ринок