Автентифікація апаратних засобів КЗІ - Шевчук, O. A.; Горбенко, Ю. І. (ХНУРЭ, 2012)
Розглядаються уточнення до моделі загроз засобів КЗІ. Розглядається вплив особливості використання ключів сесії в ЕЦГІ, що грунтуються на схемі Ніберг - Рюпеля та DSA. Розглядається можливий вплив третьої сторони, що бере учать у розповсюдженні засобу. Пропонується обов'язкова автентифікація засобів КЗІ, що надають послугу ЕЦП за визначеними алгоритмами. Пропонується протокол автентифікації, с залученням виробника засобу.
Keywords: автентифікація засобів КЗІ; протокол автентифікації