Особливості секційної роботи з фехтування зі студентами закладів вищої освіти - Крівєнцова, О. В.; Крівенцова, І. В.; Одокієнко, І. І. (Харківська державна академія фізичної культури, 2020)
В роботі розкрито основні напрямки та особливості методики викладання фехтування студентам вищих навчальних закладів. Викладено пріоритетні форми, методи та засоби спортивного й інших видів фехтування.
Keywords: фехтування; студенти; фізичне виховання; секційна робота