Лазерні інформаційно-вимірювальні скануючі технології - Пятенко, М. Є. (My University, 2022)
Об’єкт дослідження – інформаційно-вимірювальні лазерні технології. Метод – тривимірне лазерне сканування. Мета роботи – дослідження фізичних принципів конструкцій систем тривимірного лазерного сканування. Для досягнення мети у роботі вирішені такі завдання.
Keywords: лазер; лідар; оптична система; скануючі технології; хмара точок; тривимірний лазерний сканер