Вибір і обґрунтування критеріїв оцінки ефективності функціонування органів служби зайнятості - Чернега, А. Л. (ДРУКАРНЯ МАДРИД, 2016)
Вибір і обґрунтування критеріїв оцінки ефективності функціонування органів служби зайнятості.
Keywords: вибір і обґрунтування; критерії оцінки ефективності; функціонування органів; служби зайнятості