Поняття степені кривини лінії для опису натурального рівняння кривої - Челомбітько, В. Ф. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Для опису та зображення кривих поліграфічного захисту доцільно застосовувати їхні натуральні рівняння. Інакше кажучи, такі рівняння, які описують кривину деякої кривої залежно від її натурального параметра s, який визначає довжину даної кривої починаючи з її деякої точки.
Keywords: зображення кривих; поняття степені кривини