Принципи правового режиму в трудовому праві України - Вакарюк, Л. В. (My University, 2018)
Articolul descrie structura sistemului de principii a regimului juridic în dreptul muncii. O atenție deosebită este acordată definiției esenței principiilor juridice și semnificației lor socio-juridice. Se expune conceptul de "principii ale regimului juridic în dreptul muncii". У статті з’ясовується структура системи принципів правового режиму в трудовому праві. Особлива увага звертається на визначення сутності правових принципів та їхнє соціально-правове значення. Розкриваються поняття «принципи правового режиму в трудовому праві». The article ascertains the structure of the legal regime principles system in the labour law. A special attention is paid on the definition of legal principles essence and their social and legal sense. The concept of “principles of a legal regime in the labour law” has been disclosed.
Keywords: principii ramurale; principii generale de drept; reglementare juridică; regim juridic; галузеві принципи; загальноправові принципи; правове регулювання; правовий механізм