Магнетрон з налаштуванням частоти - Копоть, М. А.; Грицунов, О. В.; Дейнеко, Ж. В.; Партика, С. О.; Хорошайло, Ю. Є. (My University, 2022)
Корисна модель належить до галузі електровакуумних НВЧ-приладів та може бути використана при проектуванні і розробці нових приладів магнетронного типу.
Keywords: електровакуумні НВЧ-прилади; магнетрон; прилади магнетронного типу