Розробка дизайну сайту для інтернет-магазину одягу «DrazabkaCloths» - Герасімова, Д. О. (My University, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи – розробка дизайну сайту для інтернет магазину одягу «DrazabkaCloths», що спеціалізується на продажу вживаного одягу у вінтажному та готичному стилі. Проєкт спрямовано на створення візуально виразного, функціонального та адаптивного інтерфейсу, який відповідатиме естетиці бренду та забезпечить комфортну взаємодію з користувачем. У процесі роботи проведено аналіз компанії, вивчено цільову аудиторію, проаналізовано аналогічні сайти, обрано інструменти проєктування та створено прототипи сторінок. Реалізовано модульну сітку, підібрано кольорову гаму та шрифти згідно з концепцією бренду. Особливу увагу приділено адаптивному дизайну, UX/UI-складовій та формуванню інтуїтивної навігації. Результатом виконання кваліфікаційної роботи є дизайн комерційного інтернет-ресурсу, готовий до подальшої реалізації в e-commerce-середовищі.
Keywords: дизайн сайту; адаптивний дизайн; навігація сайту; інтернет-магазин