Розроблення програмного забезпечення маніпуляційної системи мобільного робота Festo Robotino - Усенко, Р. К. (My University, 2021)
Об'єкт дослідження – система керування мобільного робота Festo Robotino. Предмет дослідження – програмне забезпечення маніпуляційної си- стеми мобільного робота Festo Robotino. Метa мaгістерської роботи – розробка удосконаленого програмного забезпечення для маніпуляційної системи мобільного робота В роботі проведено аналіз алгоритмів уникнення перешкод під час руху Розглянуті підходи, що можна використати для корегування траєкторії руху. Розглянуті можливості використання компьютерного зору За результатами аналізу було розроблено алгоритм переміщення по за- даним координатам, рух по лініям чорного кольору та пошук об’єктів певно- го кольору,
Keywords: мобільний робот; мобільні платформи; навігація