Выбор средств телекоммуникаций с учетом совокупности показателей качества методом анализа иерархий - Безрук, В. М. (Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича., 2013)
Розглянуто теоретичні та практичні особливості застосування методу аналізу ієрархій для вибору компромісних проектних варіантів засобів телекомунікацій, зокрема на прикладах вибору стандартів цифрового телевізійного мовлення, а також мовних кодеків з урахуванням сукупності суперечливих показників якості.
Keywords: проектные варианты; показатели качества; стандарт телевизионного вещания; речевые кодеки