Дослідження методів розпізнавання спаму у вхідних sms-повідомленнях для iOS - Єрьоменко, М. О. (My University, 2020)
Метою роботи є дослідження методів класифікації SMS-спаму та розробка програмного додатку для фільтрації SMS-спаму на iOS пристроях. Для розробки iOS додатка використана мова програмування Swift 5.2, середовище розробки Xcode 11.4, iMessage Filter Extension та бібліотека CoreML. Для реалізації методів класифікації тексту використана мова програмування Python, web-додаток Jupiter Notebook та інструмент scikit-learn.
Keywords: спам; sms; розпізнавання спаму; ios; мобільний додаток; фішинг; machine learning