Відкрита електронна платформа забезпечення якості вищої освіти – портал довіра - Шевченко, О. Ю.; Тітова, Л. В. (My University, 2017)
Розглядаються питання забезпечення якості вищої освіти з урахуванням європейського досвіду, застосування принципів електронної демократії і використання технічних засобів з метою побудови внутрішньої системи забезпечення якості у внз. Рассматриваются вопросы обеспечения качества высшего образования с учетом европейского опыта, применения принципов электронной демократии и использования технических средств для построения внутренней системы обеспечения качества в вузе. This paper devoted to the issues of quality assurance within the higher education based on the European experience, applying the principles of edemocracy and using technical means for building an internal quality assurance system in the university.
Открытая электронная платформа обеспечения качества высшего образования - портал довіра
Collective awareness platform for higher education portal dovira
Keywords: освітній ресурс; імпакт-фактор; рейтинг; ranking; educational resource; impact factor