Правове забезпечення адаптації інвестиційної моделі розвитку економіки України та ринків фінансових послуг до права Європейського Союзу : монографія - Глібко, С. В.; Внукова, Н. М.; Дмитрик, О. О.; Іншин, М. І.; Уркевич, В. Ю.; Шаповалова, О. В.; Бойчук, Р. П.; Палант, О. Ю.; Шовкопляс, Г. М.; Єгорова, Т. П.; Савчук, О. О.; Мозальова, М. В.; et al. (Право, 2017)
Монографію присвячено дослідженню питань законодавчого регулювання ринків фінансових послуг в Україні, у тому числі забезпечення адаптації інвестиційної моделі розвитку економіки України до права Європейського Союзу, що в сучасних умовах є необхідним для усунення диспропорцій у господарсько-правовому регулюванні інвестиційних відносин, забезпечення національних економічних інтересів, що дозволить створити дієву систему нормативно-правових актів з метою стабілізації економічної ситуації в Україні. Для науковців, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів юридичних вищих навчальних закладів, а також тих, хто цікавиться проблемою правового забезпечення адаптації інвестиційної моделі економіки України та ринків фінансових послуг до права Європейського Союзу. // The monograph is devoted to the study of legislative regulation of financial services markets in Ukraine, including ensuring the adaptation of the investment model of Ukraine's economic development to the law of the European Union, which in modern conditions is necessary to eliminate disparities in economic and legal regulation of investment relations. will create an effective system of regulations in order to stabilize the economic situation in Ukraine. For scientists, teachers, doctoral students, graduate students, students of law universities, as well as those who are interested in the problem of legal adaptation of the investment model of Ukraine's economy and financial services markets to the law of the European Union.
Keywords: ринки фінансових послуг; інвестиційна модель; право Європейського Союзу; financial services markets; investment model; European Union law