Інституційні засади державного регулювання господарської діяльності в Україні - Бойчук, Р. П. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Дана робота присвячена інституційним засадам державного регулювання господарської діяльності в Україні. // This work is devoted to the institutional principles of state regulation of economic activity in Ukraine.
Keywords: державне регулювання; господарська діяльність; методи державного регулювання; state regulation; economic activity; methods of state regulation