Проєктування діагностичного програмного засобу визначення тунельного синдрому зап’ястя - Світлична, А. (ТОВ «Торговий дім «Альфа і Омега», 2022)
У роботі був спроєктований діагностичний програмний засіб визначення тунельного синдрому зап’ястя на сенсорних екранах, використовуючи мультиплатформенну мову програмування Python, з метою оцінки рухової активності кисті та окремо великого пальця для діагностування порушень функції зап’ястя.
Keywords: динамічний тест; сенсорний екран; карпальний синдром; тунельний синдром зап’ястя