Підтримка прийняття рішень при проєктуванні сенсорної системи маніпуляційного робота - Борисовський, А. С. (ХНУРЕ, 2021)
Для задачі автоматизації проєктування маніпуляційного робота в рамках агрегативно-декомпозиційного підходу було виконано розбиття вихідної задачі на множину з більш простих підзадач. Для ітераційної схеми технології проєктування розроблено компоненти системи підтримки рішень з вибору сенсорної системи маніпуляційного за множиною функціональних і вартісних показників.
Keywords: сенсорна система; робот-маніпулятор; Arduino