Створення та дослідження веб-сайту для агентства Ridewap - Осін, В. О. (My University, 2020)
Об'єкт розробки – сайт агентства з працевлаштування за кордоном Ridewap. Мета роботи - розробка сайту агентства з працевлаштування за кордоном Ridewap, забезпечення коректної роботи його функціональних можливостей та повної конфіденційність персональних даних залишених користувачами сайту. Користувачам має бути надана можливість в будь-який зручний час вільно отримувати доступ до інформації стосовно працевлаштування та тарифів на послуги. Також налаштована цілодобова гаряча лінія для зручного вирішення будь яких питань та зручна форма для відправки запитів на зворотній дзвінок.
Keywords: java script; php; www; браузер; css; ftp; апаратне забезпечення; програмне забезпечення