Дослідження методів управління складними об'єктами шляхом реалізації контролю за поглядом людини - Радченко, Г. С. (My University, 2020)
Об’єкт – дослідження методів управління складними об'єктами шляхом реалізації контролю за поглядом людини. Мета роботи – дослідити методи управління складними об’єктами, основні методи, моделі, алгоритми контролю за поглядом людини та побудувати зручний механізм управління графічним інтерфейсом. Методи дослідження. У роботі використовувалися різні методи машинного зору та доповненої реальності, моделювання для розробки математичної моделі вибору найкращого методу для обробки вибірок на підставі характеристик вхідних даних.
Keywords: IOS; SWIFT; objective-c; доповнена реальність; програмне забезпечення; машинний зір