Розробка модуля «Курсове проєктування» підсистеми «Кафедра» інформаційно аналітичної системи «Університет» - Тарадуда, С. О. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є Харківський національний університет радіоелектроніки. Об’єктом розробки є модуль «Курсове проєктування», який інтегрується в інформаційно-аналітичну систему «Університет». Метою розробки модуля є створення ефективного програмного продукту, який полегшить процес обліку й контроля виконання курсових проєктів, забезпечить автоматизоване вирішення задач, що знизить ризик помилок та зменшить обсяг ручної роботи для викладачів. Методами дослідження є: системний та структурний підхід до проєктування, методології моделювання елементів забезпечення модуля IDEF0, ER, UML, метод експертних оцінок, методологія розробки архітектури мережевої інфраструктури компанії Cisco. Проведення аналізу особливостей об’єкта дослідження дозволило створити IDEF0 діаграми до автоматизації бізнес-процесу та виокремити комплекси задач, які автоматизовано засобами модуля, що в свою чергу дозволило сформувати архітектуру модуля, у відповідності до якої описано функціональні та нефункціональні вимоги, технічні рішення та розроблено і обґрунтовано елементи математичного, інформаційного, програмного та технічного забезпечень модуля «Курсове проєктування».
Keywords: заклад вищої освіти; курсове проєктування; клієнт-серверна архітектура