Оптимізація якості обслуговування сигналів запиту у вторинних радіолокаторах - Шевцов, І. О.; Свид, І. В. (ХНУВС, 2022)
Якість інформаційного забезпечення системи контроля повітряного простору значною мірою визначається вторинними радіолокаторами. Потік повністю визначається параметрами чотирьох типів. Число вторинних радіолокаторів і ширина діаграми спрямованості антени звичайно задані. Залишаються два параметри, змінюючи які можливо змінювати властивості потоку в потрібному напрямку, використовуючи певні критерії. Такими критеріями можуть бути: дисперсія числа СВ у пачці; математичне очікування загублених СЗ розглянутої станції за періодів огляду підряд
Keywords: сигнал запиту; вторинна радіолокація; дисперсія