Оцінка гнучкості як складова інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства - Полозова, Т. В. (Науковий парк КНЕУ, 2014)
Головним призначенням запропонованої моделі є кількісна оцінка спроможності підприємства реагувати та адаптуватися до потреб ринку в процесі інноваційно-інвестиційної діяльності, виявлення і розрахунок факторів, що впливають на результативні показники, визначення резервів і шляхів підвищення ефективності використання інноваційно-інвестиційного потенціалу підприємства.
Keywords: інноваційно-інвестиційна спроможность підприємства; інноваційно-інвестиційний потенціал; гнучкість інноваційно-інвестиційної спроможності; коефіцієнт інноваційності; коефіцієнт інвестоспроможності; коефіцієнт гнучкості