Господарько-правове забезпечення діяльності малих та середніх підприємств на шляху адаптації до права ЄС - Коритін, Д. (Baltic International Academy, 2019)
На сучасному етапі реалізації законодавства України відбувається активних процес гармонізації національних нормативно-правових актах актам Європейського Союзу. При цьому одним з найбільш актуальних питань залишається створення умов для розвитку малого і середнього підприємництва (далі - МСП) в Україні, із забезпеченням дотримання норм і принципів державної підтримки МСП в ЄС. // At the present stage of implementation of the legislation of Ukraine there is an active process of harmonization of national regulatory acts with those of the European Union. One of the most pressing issues remains the creation of conditions for the development of small and medium-sized enterprises (hereinafter – SMEs) in Ukraine, ensuring compliance with the rules and principles of state support for SMEs in the EU.
Keywords: мале підприємництво; державна підтримка; компенсація витрат; інноваційне підприємництво; cost compensation; government support; innovative entrepreneurship; small business