Дослідження трендів, видів сайтів та інструментів розробки веб-дизайну - Столярова, Л. С. (My University, 2022)
Метою роботи є аналіз існуючих інструментів для розробки дизайну інтерфейсів та порівняння цих інструментів для вибору найбільш ефективної програми. Об'єктом дослідження є процес розробки дизайну інтерфейсів. Предметом дослідження є інструменти (програмні засоби) створення дизайну сайтів. Висновки роботи є корисними з точки зору збільшення швидкості та ефективності роботи з дизайном веб-сайтів, а також сформовано розуміння про можливості кожної з програм та сервісів. Проведено економічне обґрунтування науково-дослідницької роботи та визначено економічну ефективність.
Keywords: тренд; стиль