Прецизійний повторювач напруги - Сліпченко, М. І.; Федотов, П. Д.; Федотов, Д. О.; Домнишев, С. П. (ХНУРЕ, 2015)
Корисна модель належить до області електроніки та при застосуванні активних елементів: транзисторів, операційних підсилювачів (ОП) складають основу для узгоджень схем в радіоелектронній апаратурі.
Keywords: напруга; операційні підсилювачі; повторювач; електроніка